Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

žepré

19. 8. 2012 14:49
Ehm, poučen americkými moudry

si dovolím něco namítnout: Je naprosto přirozené koupat se nahý, koneckonců je taky přirozené se opalovat neoblečen. Ať si bigotní a licoměrní Sicilani a Amerikáni chodijó třeba v burkách do vody, k tomu člověka s nevymytým mozkem jen tak nedonutíte. Ovšem nevím, co je přirozeného a slušného na tom se oblíct jak do postele (ale ne za účelem spaní, ale hraní), pobrat do rukou všechny pomůcky zvyšující slast ze sexuálního aktu a jít s tím na hlavní náměstí se chlubit.

1 0
možnosti
W

wiki5

19. 8. 2012 16:08
Re: Ehm, poučen americkými moudry

souhlas... specielne od nekoho ze SF. Tam se ohnete zavazat tkanicku u boty a vrazite si jehlu s HIV do prstu nebo se umazete od pouziteho kondomu... opravdu o co stat

1 0
možnosti
H

habit-.!..

19. 8. 2012 14:21
... s posledním odstavcem opatrný souhlas...

... právě ty vlastnosti, které vyčítáte heterosexuální většině, a které jsou podle vás hrozbou pro budoucnost, jsou na Pride prezentovány jako přirozené chování...

2 0
možnosti
MV

Old Nord

19. 8. 2012 14:11
Porovnávate neporovnatelné. Pláž s Václavákom. Prečo?

Až si urobia pochod cez Kunratický les, budiž. Kto tam bude nezvaný, má smolu. Zbalí sa a pôjde inde. Exhibovať však v divokých scénach na námestiach - veď vyjasnite, načo je to vlastne dobré? Pritom to je len povrch teplého problému. Podstata je oveľa hlbšie, lenže to už nie je na amatérsky blog.

0 0
možnosti
MS

kilokrok

19. 8. 2012 13:36
Mladí zde předvádějí své pocity, ale hlubokou neznalost!

Myslím, že popis většiny mladých se shoduje v toleranci něčeho, co vždy u nás stálo za hranici naší kultury a morájky! Mají pocit svobody, když si můžou všechno dovolit a nikdo jim nic nezákazuje! Teprve za čas začnou věci posuzovat jinak a možná, že již budou sklízet plody z chyb generací před nima! A, že budou mít, co napravovat! Pokud ovšem budou mít k tomu ještě příležitost! Zhoršující se situaci je vidět úplně jasně a upozorňovali na ni naší učitelé-předkové! Dnes je zřejmé, že se nám v populaci množí stále více a více úchylek, a to nejen v sexualní oblasti! Jsou to zejména lidé bezcitní, bez schopnosti empatie a lidství! Morální zásady nám popisují jako přežitek bránící ve svobodném způsobu života! Je jasné, že zatím nepochopili proč musí tyto zásady existovat!

K homosexualitě je nutno dodat, že homosexual není druh člověka, ale jeho úchylkou, za kterou by se měl člověk stydět a ne ji ukázovat světu! Ne každý tuto úchylku má v genech a i kdyby,větší část je důsledkem jeho  mysli!

1 0
možnosti
MR

.Muharib.

19. 8. 2012 11:11
Já už jsem prohlédl

Zúčastnil jsem se několika debat na toto téma a přečetl řadu blogů.

Uznávám, že obléknout se do spodního prádla opačného pohlaví, natřít se na růžovo a promenovat se po ulicích je úplně normální.

Heteráci také táhnou vymaškaření ulicemi a ječí, jak to mají rádi. Nebo že by ne?

2 0
možnosti

Hodný člověk

19. 8. 2012 11:31
Re: Já už jsem prohlédl

Brzy budeme osvíceni všichni, Nový světový řád je nadosah. Děti se již nebudou rodit ze spojení muže a ženy, rodina bude prohlášena za přežitek. Odějeme se do barvy duhy a barvu budeme mít čokoládovou. Všechno bude na příděl, práce, požitky i myšlenky. Pak teprve bude dobře. VEU

2 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

18. 8. 2012 20:50
Již to zde zaznělo, ale zopakuji to. Ňadro ženy je opravdu

jednou z nejpřirozenějších věcí na světě. Samozřejmě, v závislosti na kultuře toho kterého prostředí je přípustné či nepřípustné je odhalovat. A turista by se podle toho měl chovat. Jsou nuda pláže či celé kempy, kde je nahota vlastně povinná a naopak jsou země, kde je jakékoli odhalení (myslím do plavek) pro místní zapovězeno a turistům tolerují jen ty plavky, ale "Oben ohne" už nikoli.

A jelikož toto vše autor článku dobře ví a také to dobře popsal, tak se ptám, proč zde karnevalový pochod sexuálních menšin tolika lidem vadí? No přece přesně proto, proč v některých zemích vadí obnažená ňadra. A když autor tedy pokládá obnažená ňadra za něco nepřístojného, proč si proboha myslí, že my máme pokládat ono homosexuální křepčení za něco vítaného?

3 0
možnosti
MT

3ska

18. 8. 2012 22:23
Re: Již to zde zaznělo, ale zopakuji to. Ňadro ženy je opravdu

Ja si myslim, ze vadi prave proto ze je to pruvod homosexualu. Pokud by jednalo o pruvod priznivcu nudismu a pochodovaly zeny nahore bez, tak by me skutecne zajimalo kolik lidi by protestovalo.

Mi je pruvod sumafuk, jsem konzervativni clovek, ziji s manzelkou pres 20 let a sve deti vychovavam dle desatera, ale rikam - pruvod homosexualu 1 x rocne ma na spolecnost vliv nulovy.  Prirozeno je nejen nadro, ale penis ci zensky klin a jsem pro aby lide, kteri vyznavaji nudismus meli "sve" mista k odpocinku, stejne tak lide kteri povazuji intimitu za privatni.

4 0
možnosti
PK

dolch

18. 8. 2012 20:32
Výborně

mně by vůbec nevadilo, kdybyste v SF měli parádu 2x ročně. Klidně si tu pražskou vemte. A jak píše oslík, nevyvážejte k nám věci, které místní obyvatele pohoršují.

3 0
možnosti
MT

3ska

18. 8. 2012 22:27
Re: Výborně

My k vam neco vyvazime?

0 0
možnosti
V

villík

18. 8. 2012 20:17
I nejtolerantnější prezident by měl věci nazývat správnými..

...jmény.  Když je něco deviace, tak to deviace je!

2 0
možnosti
MT

3ska

19. 8. 2012 0:50
Re: I nejtolerantnější prezident by měl věci nazývat správnými..

A je skutecne deviace tim "spravnym" oznacenim? Neslo zvolit pojmenovani jine, hodne hlavy statu.? Jiste ano! V. Klaus je prezidentem i homosexualu a clovek konzervativnich hodnot (udajne) by mel vazit slova - jiste vi, ze oznaceni deviace si vetsina obcanu spojuje s naprosto jinymi uchylkami. Nedovedu si predstavit nap. R. Reagana, ci kralovnu Alzbetu vypoustet podobna moudra, bylo by to pod jejch uroven!

4 0
možnosti
DH

malý david

18. 8. 2012 19:10
je jisté,

že si svou sexuální orientaci sami nevybrali, ale proč se s tím musí chlubit.Lidem homosexualita nevadí,vadí jim ta propagace.To by mohli pořádat párty i lidé s jinými sexuálními úchylkami.

3 0
možnosti
MT

3ska

18. 8. 2012 22:30
Re: je jisté,

Asi k nim ta show patri. Jiste vite, ze spousta homosexualu se pohybuje v hudebni, ci filmove branzi. Maji to v krvi, navic ten pochod by byl jiste nuda kdyby Prahou pochodovali v oblecich jako pri funuse. Budte lidi tolerantnejsi!!!

1 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

18. 8. 2012 18:51
podle vašeho článku mi připadá

že měříte míru vyspělosti země množstvím homopochodů.

A ještě to za končíte tím, že nebezpečím je HETROSEXUÁLNÍ většina. to abychom se snad stali všichni homosexuály ne?

Jinak na obnažených ňadrech na pláži nevidím nic pohoršujícího. Pokud je to někde zakázáno, tak to ovšem respektuji.

Doma chodím ve spodním prádle taky a panebože....někdy dokonce i nahá! Co je komu do toho, jak chodím doma?

Ovšem na návštěvě, pokud to nejsou  mě blízcí lidí kteří chodí podobně, tak si ty tepláky nebo kra´tasy vemu, no.

0 0
možnosti
MT

3ska

18. 8. 2012 22:39
Re: podle vašeho článku mi připadá

Ne, miru vyspelosti zeme "merim" dle vztahu obyvatel k zakonum, dle miry tolerance k mensinam, dle chovani politickych elit atd. Nebezpecim neni heterosexualni vetsina, ale JEJI chovani.

3 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy