Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Máte pravdu a karmu ! Je to smutná skutečnost, jací lidé se do vyšších stupňů politiky dostali a jak veřejně sympatizují s putinovým Ruskem. Snad to normální voliči pochopí a u nejbližších voleb jim to spočítají. Pokud nebude pozdě.

1 0
možnosti
VV

Dobrý den , pan Hašek je doktor a nebo má diplom z nějaké křovouniversity ?

0 0
možnosti
LN

..má diplom z jakési "univerzity " na slovači

1 0
možnosti
Foto

Blíží se krajské volby 2016 a JUDr. Hašek, aby nemusel odejít od válu (politického koryta) do více riskantní sféry advokacie, sbírá u levicověji laděných voličů potřebné body. Případné neznovuzvolení hejtmanem, by pro Haška, s nynějším platem 85 tisíc měsíčně, byla hotová katastrofa.

2 0
možnosti
Foto

Průjezd ozbrojených kolon cizí moci rozumní občané odmítají. Ani ne tak proto, že ozbrojenci vytvoří dopravní zácpy, ale spíše kvůli možnému narušení suverenity Česka, neboť nikdo neví, jaké rozkazy NATO ozbrojencům vydá Rv

0 4
možnosti
PS

Tak to jste už opravdu úplně jinde. Ozbrojenci z NATO ? Vy si asi opravdu každý večer smutně prohlížíte svoji legitimaci z dob minulých, jinak si vaši nenávist k Západní demokracii nedokážu vysvětlit.

1 0
možnosti
JP

O vás pane si myslím taky svoje, ale já vás urazit opravdu nechci. Pokud se vyjadřujete na základě  polopravd a lži naších medii, tak neříkejte, že nechcete urážet.

2 1
možnosti
LN

..lžete...minimálně v pátém slově....

6 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy