Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádný nadčlověk. Dvakrát nedostudovaný pseudodemokrat Benda, odjakživa poslanec,  kterého možno řadit k asociálně-amorální spodině, která si nadrzo, neoprávněně troufná používat tituly, v jeho případě plzeňský JUDr., ten měl být dávno již "odejit" nebo poslán někamRv (pozn.: vedoucím jeho práce byl sám Milan Kindl Plzeňský, známý ksindl).

Už jen drzost a výsměch všem, že takový amorální zmetek mohl po dlouhou dobu být členem ústavně právního výboru PS ČR. Obyčejný pan Ostuda.

Koho zajímají podrobnosti, ve Wikipedii, jako když najde...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Marek_Benda

5 0
možnosti

Když napíšu, co je Benda zač, přijdu o dukáty.

8 0
možnosti

Z toho si nic nedělej. Jan Hus za pravdu dopadl hůř:-)

6 0
možnosti

Co chcete po držiteli titulu z Plzně. Titul je "Bl."

6 0
možnosti

Hrůza pomyslet, kolik jemu podobných se nám po republice potlouká s jasným cílem a s heslem, "urvi drze, co můžeš a pak hrdě zatloukej, jak nejlíp umíš".

2 0
možnosti

Ale notak, nebuďte na něj tak přísný.

Pan Benda je opravdu výjimečný.  Zatímco ostatní poslanci se před vstupem do politiky živili (ať už úspěšně nebo ne) prací a nějakou získali nějakou alespoň přibližnou představu o životě, pan Benda se stal poslancem jako odrostlý školák  a od té doby jím téměř nepřetržitě je. 

Pozoruhodné je, že jak s postupem doby klesají volební preference ODS a tím klesá i počet poslanců za ODS v parlamentu, mandátu pana Bendy se to nijak nedotýká a v příštím volebním období jej mezi poslanci zase uvidíte.  A až ODS zcela propadne a poslední poslanec ODS bude vystavován jako téměř vyhynulý živočišný druh, hádejte, kdo jím bude? Tak mu tu výjímečnost přejte.

9 1
možnosti

Zas tak výjimečný poslanec Benda není. Takových poslanců je tam poměrně dost. A to napříč politickým spektrem. Bohouš Sobotka, Kateřina Konečná, Viktor Paggio... a tak by se dalo pokračovat.

4 1
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy