Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Podpásovka je, když Zeman upozorní na utajovanou (utajovanou volebním štábem) účast Karla v této šílené vládě? Myslíte to vážně? Ono toho morálního u tohoto kandidáta je ovšem mnohem více. Třeba je mi nepochopitelné, že tohoto příznivce školného volí studenti. To jsme opravdu absurdistán!!!

5 1
možnosti
Foto

Kníže bude mít jistě mnoho podporovatelů, neboť mediální masáž hodně působí na ty různé potomky, fraucimorů, poklasných, drábů, Žánů, a panských kočí. Demokraté to budou mít těžké, snad to nakonec zvládnou R^

3 3
možnosti
LK

Komsomolce a bolševiky pan Schwarzenberg určitě nezaujme.;-D

2 4
možnosti
Foto

R83o47m23a47n 55K64o82z50e65l

14. 1. 2013 19:19

"Vyčetl mu mmj. účast v Nečasově vládě, pravicovost a pochybné sponzory" Copak KS ve vládě (velice neoblíbené) není? A jako předseda TOP 09 má zodpovědnost za zvyšování daní, Skarty, Hegerovy nesmysly v restauracích.

3 2
možnosti
SB

A ještě jednu věc Vám napíši, pane autore: Zmiňujete se o mravních zásadách šlechtice. To jste doopravdy tak naivní, že věříte romantickým literárním a filmovým dílům o čestném Athosovi a D´Artagnanovi a že věříte, že šlechta byla taková, jak nám jí představuje Jean Marais ve svých historických filmech, který pro dívku svého srdce je ochoten tasit meč a nasadit život? Konec konců i v těch literárních a filmových dílech je protistrana, tedy padouši, většinou šlechtického původu. Šlechtici byli stejně jako jiní lidé slušní i špatní, stejně jako jiní lidé od stoprocentních abstinentů až do notorických alkoholiků, od úplných dementů žý po nejgeniálnější mozky, od nejlínějších až po nejpracovitější lidi, od rozumně hospodařících lidí až po takové Rostovy (viz Vojna a mír), kteří uměli jen rozhazovat peníze a prohospodařili dědictví pro generacích předků, od hrdinů až po zločince, kteří po válce byli souzeni v Norimberku (Ribbentrop, Neurath, Schirach - vůdce Hitlerovy mládeže).

Jestliže Vy hovoříte a mravních zásadách šlechtice, ptám se, kde byly tyto mravní zásady u těchto v Norimberku odsouzených zločinců. Ptám se, kde byly buď u popravených českých pánů, pokud pravdu neměli a jejich poprava byla oprávněná,  nebo u jejich rovněž slechtických soudců, pokud popravení čeští pánové pravdu měli a jejich poprava byla justiční vraždou.   

Šlechtičnou byla i Alžběta Bátrhoryová, neboli Čachtická paní, která vraždila mladé dívky a koupala se v jejich krvi.

Dělat si iluzi o šlechtě jako celku je stejný nesmysl, jako kdyby jednou, až třeba parlamentarismus našeho dnešního typu bude jednou překonán, si naši potomci za tři sta let dělali iluzi o dnešních poslancích na základě určitého kodexu poslance, který je také moc pěkně napsán, ale v praxi to vypadá jinak.

5 3
možnosti
JK

J93a88n 53K34r45a50u69s

14. 1. 2013 18:36

Zdá se, že mediální masáže pana Karla vymyla hlavy všem jeho příznicvům.

5 5
možnosti
LK

To jste vy, který píše ten jeden z nejhloupějších blogů na tomto blogu?

Pokud ano, tak je vše jasné.

2 2
možnosti
JK

J37a73n 59K64l16á35s38e95k

14. 1. 2013 18:22

Zeman také zná všechny sponzory ostatních kandidátů a jejich příspěvky, jen své vlastní stále ne a ne prozradit, zatímco ostatní utrácejí desítky milionů, pro něho pracují všichni zadarmo.;-)

3 2
možnosti
SB

Jste typický příklad atoho, že stoupenci Karla Schwarzenberga neumí uvažovat vlastní hlavou. Píšete, že Zeman se dopustil toho podrazu, že hovořil o tom, že Schwarzenberg je členem této vlády. A on snad není? Nebo podle Vás je podpásovkou to, když někdo říká pravdu?

6 9
možnosti
PS

Mimochodem první, kdo začal po 1. kole konfrontačně byl Schwarzenberg (hned v prvním vstupu označil Zemana za muže minulosti), Zeman následně "kontroval" (že Sch. je mužem současnosti a tu popsal). Ale bez ohledu na obostranné "špinavosti" k tomu podstatnému: Zeman je přece jen menší zlo, i když je to EUrofederalista, není to EUhujer, který by nekriticky přejímal vše co v "Bruselu " vymyslí jako Schwarzenberg. Také nebude v budoucnu jmenovat Kalouska guvernéremČNB.

5 3
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy