Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

machinechrome

19. 3. 2011 4:17
ja vam to reknu proc ne do USA!

protoze by je na letisti na petniku otocili a to bez diskuzi! to neni naivni kanada tohle jsou US!!!R^

0 0
možnosti
AT

machinechrome

19. 3. 2011 4:21
Re: ja vam to reknu proc ne do USA!

...jo a mimochodem tak kde zacinaji multikulti prasatum dochazet argumety prichazeji tradicne jen s rasismem a xenofobii;-O...

0 0
možnosti
C

crutov

14. 3. 2011 5:44
Freedom is not free

but you are cheap cunt... Rv

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 3. 2011 16:40
Zkuste si hmyzí test

Pro mě to takovou záhadou není.....ale také se to bojím napsat napřímo.....mám svůj nick rád;-D

Rozdíl bych viděl v přirovnání k bleše a mravenci.......jeden z těchto živočichů si obživu obstará sám (nebo dokonce v propracované kooperaci s ostatními).....druhému stačí kolemjdoucí hostitel, na kterém parazituje.

Schválně, přiřadíte správné "zwyřátko"?;-D

0 0
možnosti
E

energetik22

13. 3. 2011 13:12
Důvodem je střílení na cizím pozemku při vstupu...

Takže akutní ohrožení při dodržování zdejších zvyklostí TAM ....brzy by vymřeli.

0 0
možnosti
T

temi

17. 3. 2011 12:57
Re: Důvodem je střílení na cizím pozemku při vstupu...

;-DR^

0 0
možnosti

Ormir

13. 3. 2011 11:58
Krmení kukaččích mláďat nás stojí miliardy

Už zádné neziskovky, multikulti spolky placené státem. Oni se musejí naučit postarat o sebe sami. Tenhle stav, kdy celé generace nezavadily o práci je nadále neudržitelný.

Jako velmi účinné vidím řešení, o kterém mluvil v pořadu M.Jílkové litvínovský starosta. Důsledně vyžadovat plnění povinností všemi složkami - sociálkou - docházka dětí do školy, jinak odebrat dávky. Policie-důsledně vyšetřit sebemenší přestupek, prostě nenechat jim přílležitost k zahálce a páchání nepravostí. Stát za zadkem a buď to půjde nebo represe. Takhle udělali pořádek v New Yorku, tak co by to nešlo u nás.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

13. 3. 2011 12:03
Krmení kukaččích mláďat nás stojí miliardy

Píšete-  Důsledně vyžadovat plnění povinností všemi složkami - to by měla být norma pro všechny občany ČR. Problém je ve státu, co a jak dělá.Prostě někteří jsme si rovní v povinostech , jiní ještě rovnější... ale je to ve všem. Co s tím?

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

13. 3. 2011 9:21
Rad bych jeste upozornil na klasickou lez

multikulturnich fasistu. Cikani u nas neziji stovky let a vetsina z nich je ciste imigrantska vlna za lepsim na ukor majority a samozrejme bez prace.. jako to delaji vsude jinde.

Po valce jich u nas zustalo pouze 600 kusu.

0 0
možnosti
MR

Mončí2

13. 3. 2011 9:29
Re: Rad bych jeste upozornil na klasickou lez

Možná nežijí,ale vyskytují se stovky let.Už ve středověku s nimi byl problém.........A pokud se za stovky let kdy se jim jen pomáhá a pomáhá nedokázali přizpůsobit,tak asi chyba není v těch co je tak strašně diskriminují:-/

0 0
možnosti
P

PuckHead

13. 3. 2011 8:31
Nesouhlasim...

Je velmi zajimave cist ruzne racistricke prispevky na iDnes, tykajici se Romu. Jsem sokovany, jak ten krasny, mirumilovny cesky narod dovede diskriminovat proti nekomu, kdo nevypada a nebo nezni stejne, jako oni. Reseni neni je vyhostit ze zeme, kterou mnoho z nich povazuje za svuj domov. To my mel autor sam vedet, kdyz zije v Americe. Reseni je se s nimi naucit zit, tolerovat je a respektovat je. Presne tak, jak si to vyzadujete vy, aby s vami zachazeli jini kdekoliv v cizine, vcetne Ameriky. Situace Romu v CR se nezmeni, pokud se VY nezmenite. A at se budete rozcilovat jak chcete, Romove nikam neodejcou. Zustanou i nadale vasimi sousedy.

0 0
možnosti
P

por.Dub

13. 3. 2011 8:38
Re: Nesouhlasim...

KECÁTE !!!! Já po příchodu do USA jsem se musel naučit žít s Američany.

Nikdo se neučil žít podle mně.  Taky mi - obrazně řečeno - chybělo knedlo zelo vepřo- ale žádna restaurace  ho nezačala vařit  jen proto, že jsem to chtěl já. JASNÝ !!!!

0 0
možnosti
P

por.Dub

13. 3. 2011 8:02
Ano, je to tak.

Za Velkou louží jsem žil více jak 40 let. Jen doplňuji -  NIC NENÍ  ZADARA !! O takové se  stará charita. Katolická, Presbitariáni, a td. td.  :-)

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

13. 3. 2011 7:44
meli bychom si co nejdrive zacit spravovat svou zemi

a nepoklonkovat neomarxistickym zlocincum v Bruselu prosazujicich k prospechu nadnarodnich spolecnosti velmi drahou, proflaknutou a predevsim rasistickou a diskriminacni ideologii multikulturniho fasismu.

Zbavme se levicovych radikalu co by novodobych fasistu parazitne pozasivanych v pahumanitnich organizacich, neziskovych ziskovkach a v tisicich absurdnich spolku prisatych na statnim rozpoctu.

Jsou to prave oni, kdo rozestvava nasi spolecnost a nestydi se jit az tak daleko, ze pracuji proti nasi zemi tim, ze ji v zahranici spini a pomlouvaji.

Pokud v tomto nezacne nase vlada co nejrychleji jednat, je to vlada rasisticka, je to vlada spatna a je to vlada, ktera pracuje proti vlastnim obcanum.

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

13. 3. 2011 7:22
Ale ano, i deti mohou byt zdrojem davek

Akorat musite byt ve spravnem state a splnovat spravne podminky. Jenze jako uprchlici zadajici o azyl by nemeli na ruzich ustlano jako v Kanade. USA jim da zacatecni dobu na zotaveni a pak hybaj do prace nebo jinam, uprchlici nejsou zrovna na davkach, na to jsou specialiste starousedlici, bili i cerni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy