Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z tehdejšího hlediska se VK cosi zdálo nepžřjatelné. A z dnešního hlediska je pro téhož přijatelné cokoli co pomůže k dosažení jeho pohříchu osobních cílů. Jak dlouho a jak hluboko ještě bude zabředávat do toho morálního marasmu?

3 0
možnosti
Foto

bohužel...dokud bude na tomto světě, změny se nedožijeme...nevěřím, že teď odejde z politiky...bude škodit až do samého konce. Je na politické moci už závislý a bohužel má stále určité procento nekritických obdivovatelů, kteří mu to umožní zrealizovat.

0 0
možnosti
Foto

Je možné označit Benešovy dekrety za vyhaslé, nepřijatelné, ale není možné říci, že Beneš s vládou by za ně měl se ocitnout v Haagu.

0 0
možnosti

Musíte rozlišovat mezi "by se měl ocitnout" a "by se ocitnul" ...

1 0
možnosti

Mám pocit, že teď i ta amnestie. Po svém útoku na Knížete od sebe odvrátil pozornost a dělá ze sebe vzorného "Vlastence"

2 0
možnosti

Co všchno ještě projde Klausovi ? To přece záleží na nás. :-) Vidíte přece, že nic z jeho podrazů a provokací zas tak moc lidem nevadí. Je pozoruhodné, že vláda má snesitelnost asi tak u 8 - 10pct. lidí, zatímco Klaus se stále drží na 50pctech. Všeho ale do času. Až opadne prezidentská aura, bude se divit. :-)

Karma.R^

4 0
možnosti
Foto

No, bude se divit jenom v případě, pokud se Zeman nedostane na Hrad. V opačném případě se zřejmě budeme divit my, což si asi spousta lidí neuvědomuje :-)

0 0
možnosti
Foto

všechno...a je si toho vědom

3 0
možnosti

Bohužel projde mu všechno. Má doživotní imunitu. Co je horší, že je pořád dost

jedinců,kteří to nechtějí vidět.R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy