Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

27. 5. 2012 20:25
Když kradoucího levičána chytí za ruku...

jiní levičáni dřístají o persumpoci neviny.  Když však  titíž blogeři kritizují pravičáky, tam žádná slušnost ani persumpce neviny neplatí.  Všichnoi odstoupit všichni straqtili mandát, všechny pozavírat. persumpce nepersumpce. Jste k smíchu...

0 0
možnosti
O

oskarxy

29. 5. 2012 15:46
Re: Když kradoucího levičána chytí za ruku...

pekny, ale mám s tím jeden malinký problém - dost zásadní. Jelikož jak na tu naši vrcholnou politiku koukám jak chcem žádného "pravičáka", nebo alespon někoho kdo by ho alespon vzdáleně připomínal, nevidím - vidím jen levičáky v různých barvách

0 0
možnosti
KD

péťovakobyla

27. 5. 2012 11:32
Čeho se naši " demokrati " tak bojí ?

2 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 5. 2012 17:33
Re: Čeho se naši

Vy taky skáčete na špek konspirativním teoriím?  Pan Rath nespíše předstoupí před soud. Soudní přelíčení jsou veřejná. Tam může pan Rath vykvákat co chce. Takže proč by se ho někdo snažil umlčet teď.

0 0
možnosti
JB

hendrixx

27. 5. 2012 10:22
Blogere, nepochopil jste to

1) Jedním z vazebních důvodů je obava z ovlivňování svědků. Pokud by vystoupení Ratha ve Sněmovně bylo veřejné, mohl by někomu poslat vzkaz o tom, jak vypovídat, proč nevypovídat atd. Např. něco, co nezasvěcenému nebude dávat smysl, ale co si můžou spoluobvinění nebo dosud neobvinění kumpáni snadno rozklíčit. 

2) Opravdu nevím, co tam může Rath říct o Nečasovi nebo o Kalouskovi nebo čert-ví-o-kom, co ještě neřekl. Nazvat je po x-té lhářema, tunelářema, korupčníkama.... jo, to by za dané situace bylo fakt vtipný. ;-D Patrně bude znovu vykládat báchorku o tom, že on pije bílý a Pancová červený a že to nastražil Kubice, aby se režim zbavil nejinteligentnějšího sociálního demokrata. Nebo co byste asi tak očekával vy a vaši karmoklikači za novinku, že je třeba kvůli ní "zavřít ústa Rathovi"?

4 0
možnosti
PH

petrph

27. 5. 2012 11:22
Re: Blogere, nepochopil jste to

Ad 1) On stejně ten důvod "aby neovlivňoval svědky" mnoho smyslu nemá.To přece nemusí nikomu posílat "tajne vzkazy " to může naprosto legitimně vzkázat přes svého obhájce,který za ním do té vazební věznice chodí.

Ad 2) Je toho asi spousta co by mohl říct o Nečasovi či Kalouskovi, jenže to by se zase musel zformovat stočlenný tým policistů a statečný prokurátor, kteří by v tajnosti sledovali, odposlouchávali, vyhodnocovali a pak je někde chytili.Možná ne s krabicí peněz v ruce, ale odkrytím jejich tajného  konta na  Kajmanech.Ale to už si dají vládní politici pozor, a policejní tým s takovým zadáním skutečně nevznikne

1 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 5. 2012 9:52
Víte co mně vadí na teoriích zavřených úst?

Hloupost autorů těchto teorií. Tito autoři totiž neví, že soudní líčení je u nás veřejné. A že bude mnohem delší, než vystoupení ve sněmovně. Že tedy bude možné vylít všechnu špínu při soudním jednání (viz někteří práskači v procesu Bárta, Škárka).

  Píši, že to autoři neví. Možná však, že z jakýchsi důvodů klamou, ví to dobře a jen potřebují vylít neexistující špínu na vedení sněmovny a vlády.

2 0
možnosti
KD

péťovakobyla

27. 5. 2012 11:34
Ale to bude za 1-2 roky a to už bude historie !

1 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

27. 5. 2012 9:11
Pan dr.Rath je obětí totalitního komplotu

proto by jeho vystoupení mělo být samozřejmostí, neboť by měl být okamžitě propuštěn

1 0
možnosti
JB

hendrixx

27. 5. 2012 10:28
Re: Pan dr.Rath je obětí totalitního komplotu

Proč nejsem překvapen, že se komunista zastává při činu chyceného zkorumpovaného zmetka a že nechápe význam spojky "neboť"? ;-D

0 0
možnosti
PK

bakules

27. 5. 2012 8:33
autore někdy je lepší

nejdříve přemýšlet a potom psát.Ve vazbě je asi proč??aby neovlivnoval svědky,ne že Nečas něco chce nebo nechce.A hlavně pokud by cokoli Ráth nebo jeho oranžová klaka věděli na Nečase,potažmo vládu vyřvávali by to od rána do večera.

0 0
možnosti
KD

péťovakobyla

27. 5. 2012 11:38
Řve se stále o Vondrovi, Drábkovi, Kalouskovi, Bendlovi atd a nic !

0 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

27. 5. 2012 8:06
Proč podle autora vůbec existuje vazba?

Institut vyšetřovací vazby si nevymyslel Nečas. Existoval dávno předtímm, než se Nečas stal ministerským předsedou, a existuje i v zemích, kam Nečasova pravomoc nedosahuje. A všude je jedním z možných důvodů to, aby se zabránilo ovlivňování svědků nebo případných spoluobviněných. Ani to si nevymyslel Nečas. A právě tohle může být také ten důvod, proč by Rathovo vystoupení ve sněmovně nemělo být veřejné. V přímém přenosu by mohl říci něco, co vyšetřovatelé potřebují zatím držet pod pokličkou, než to celé rozpletou.

0 0
možnosti
PK

pavel kula

27. 5. 2012 7:17
Vy si vazne myslite

ze kdyby Rath neco vedel, ze uz by to davno nepouzil? Ze by se omezil jen na trapne urazeni a pomlouvani ostatnich, pripadne na vysi hladiny alkoholu u pana Kalouska?

Nicmene souhlasim s tim, aby Rath vystoupit mohl a dokonce bych prosazoval, aby prenos tohoto jednani vysilala CT povinne.

2 0
možnosti
JN

Já král 1

27. 5. 2012 7:37
Re: Vy si vazne myslite

Možná se Ráthovi víc vyplatí mlčet. Uvidíme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy